Home
Bedrijven
Route
Contact
Login
Nieuws
Bedrijvenpark Marssteden
Nieuws
Bedrijven
 
Website http://www.vredestein.nl
 

 

Apollo Vredestein B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden. Wij produceren onder andere high performance banden onder de merknaam Vredestein. Het merk Vredestein bestaat al ruim honderd jaar en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een premium merk in de bandenindustrie.

Onze vestigingen in zestien Europese landen en de USA verkopen jaarlijks ruim zeven miljoen banden. Onze omzet realiseren wij voor het overgrote deel buiten Nederland. Door samenwerking in India, Indonesië en Thailand hebben wij vaste voet in het Verre Oosten. Alerte interactie met een veeleisende markt vraagt om teamgeest, kwaliteit en flexibiliteit van ruim 1500 medewerkers. Hun resultaatgerichte instelling is de kracht van Apollo Vredestein.

Moderne werkgever met internationale scope
Een werkgever met een sterke combinatie van onafhankelijkheid, marktgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit. Wij zijn een marketinggerichte organisatie: wij verkopen geen banden,wij verkopen Vredestein! Van ontwikkeling tot productie en van het vermarkten tot logistiek, Vredestein beheerst alle bedrijfsprocessen zelf. De strategie is een belangrijke pijler onder het succes: het creëren van topkwaliteit banden voor een betaalbare en marktconforme prijs.BEDRIJFSGEGEVENS:
Apollo Vredestein  B.V.
P.O. Box 27
7500 AA   Enschede
The Netherlands
T: +31 53-4888 888
F: +31 53-4888 800
info@apollovredestein.com

Terug naar overzicht